marți, 23 decembrie 2008

Bine ati venit !

.
Ma bucur ca ati avut timpul necesar si mai ales interesul de a vizita acest loc, deschis tuturor colaboratorilor si prietenilor incepand cu Craciunul 2008.
Se vor regasi aici informatii utile privind folosirea produselor pentru efecte benefice maxime in consolidarea sanatatii noastre si a unei vieti pline de energie cat si moduri eficiente in care putem folosi aceasta energie.
Voi cauta pentru noi informatii, clipuri video, filme, prezentari de interes in afacere si autoinstruire, dar si materiale potrivite pentru momente de relaxare.

Pagina este relativ simpla si usor de folosit, dar tinand seama de faptul ca o mare parte dintre colaboratori sunt la inceputul experientei lor in domeniul virtual, voi preciza cativa pasi pentru ca plimbarea sa fie mai usoara.

Clipurile video din Jukebox pot fi selectate din partea laterala si vizualizate ca atare sau Full Screen, selectand marirea ecranului din bara de comanda de sub ecran, ce contine si celelalte optiuni.

Netconect Tv poate fi vizionat de asemenea pe ecranul afisat sau Full Screen. Pe Full Screen, acesta ofera optiunile de reglare volum, trecere inainte la alt clip sau revenire la cel anterior.

Unele materiale sunt private si vor putea fi vizionate numai aici sau, eventual, pe site-urile colaboratorilor ce solicita sa le gazduiasca.

Puteti comenta prin click pe comentarii din subsolul articolului sau puteti incerca Dialog-Box din bara laterala.
Tot in bara laterala puteti accesa diverse adrese prin intermediul linkurilor afisate.

Cer scuze celor familiarizati cu aceste notiuni elementare, informatiile nu sunt pentru ei.

Doresc tuturor Sarbatori Fericite si un nou an plin de realizari.

La Multi Ani, 2009 !
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu